Geen categorie 23/11/2021

Drie jaar en één dag

Gisteren plaatste ik mijn 227e blog over het fantastische jeugdboek Frank en Stijn op de dag dat mijn kleine boekenblogje drie jaar werden

En eigenlijk is dat eerste al reden genoeg voor een feestje hè?

Ik vind het zo bijzonder dat ik na 3 jaar (en één dag) nog steeds zo veel plezier heb in bloggen, dat ik echt het gevoel heb dat ik een hobby heb gevonden waar ik nog jaren zoet mee zal zijn.

De afgelopen jaren zijn er zeker momenten geweest dat ik wilde stoppen. Soms was het te druk, ging schrijven even lastig. Maar altijd keerde ik weer terug. En ik kan me niet anders voorstellen dat dat in de komende jaren zal veranderen. 

Ik hoop dat als jullie mijn website bezoeken natuurlijk weer vertrekken met een boekentips. Maar ik hoop vooral dat jullie zien hoeveel liefde (en een beetje zweet en tranen) en met hoeveel plezier ik over boeken schrijf.

Je kan mijn blogs recensies noemen (hoewel ik na een module jeugdliteratuurkritiek weet dat recensies niet mijn doel zijn) www.booksandmacchiatos.com staat namelijk vol met mijn leeservaringen. Vaak lang van stof. Niet altijd met kritiek, maar wel soms met een goed bedoelde tip. Geen oordeel, maar een uitleg van de liefde die ik voor het boek voel. Soms iets meer dan anders. 

Ja, een beetje liefde, een warm gevoel dat achterbleef toen ik het boek dichtsloeg. Vertaald naar een stukje op deze blog. Elk boek is het lezen waard, ik hoop dat mijn blog dat zegt.

Zelfs als jullie het afgelopen jaar maar één blog hebben gelezen, deze website maar een enkele keer hebben bezocht, dank jullie wel. Dank je voor het lezen, het betekent heel veel. 💛

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lalagè 24/11/2021 at 07:13

    Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Je schrijft zo fijn en ik lees je altijd graag 🙂 dus ik wens je nog vele jaren blogplezier toe.

  • Reply Evi 25/11/2021 at 10:47

    Hiep hiep hoera met je blogverjaardag! Ik laat niet altijd een reactie achter maar lees je wel heel graag 🙂 Dus op naar nog vele jaren blogplezier!

  • Leave a Reply

    Geverifieerd door MonsterInsights