BOEKBABBELS 31/12/2023

Doei 2023

booksandmacchiatos_doei 2023

2023, het jaar van; 210 boeken waarvan een 28 luisterboeken, wat daarom ook mijn meest fijne boeken-herontdekking van 2023 was. Een Nintendo switch als cadeautje voor mezelf en daarom heel wat fijne nieuwe hobby-uurtjes. Een nieuwe (droom!)baan als Leesconsulent én mogen recenseren voor Jong Literair Nederland.

Maar ook het jaar van colasnoepjeshaar, grenzenverleggen, doorgroeien, eindeloze-boekenlijstjes, inspiratiekoffie’s, tanteknuffels, favoriete-boeken-zuchten, gedichtenliefde, lieve-mensen-babbels, omdenkmomentjes, introvertdagjes, enzovoorts enzovoorts. #everydaymagic

Morgen is het 2024 of gewoon weer een maandag net zoals al de andere maandagen dit afgelopen jaar. In veel van die maandagen zit ergens wel een uurtje of minuutje magie verstopt, want elke dag heeft zijn eigen portie magie. En dat zit voor mij niet in de grote momenten – en dus ook niet in de doelen of voornemens die morgen opeens belangrijk lijken – maar vooral in de mooiste verzameling van de kleine alledaagse momentjes. Als ik jullie iets mag toewensen voor het nieuwe jaar is het daarom ook dat: niet vergeten om af en toe stil te staan, om je heen te kijken én te genieten.

Dus 2024, ik ga je tackelen als elke andere maandag, een beetje slaperig maar met mijn ogen open. Klaar om telkens weer betoverd te worden.

Tot morgen hè! Happy new year! 👋🏻💛✨

PS. De mooie plaat op de foto is natuurlijk uit Dromer van Mark Janssen; het betere vuurwerk.

You Might Also Like

Leave a Reply

Geverifieerd door MonsterInsights