ABOUT ME 22/11/2019

22 november 2018. Een jaar verder.

Op 22 november 2018 plaatste ik mijn eerste blog op www.booksandmacchiatos.com.  Het domein is al langer van mij, maar vanaf deze dag begon het bloggen. 

Er is veel veranderd in een jaar tijd. Sinds 22 november 2018 heb ik 95 berichten gepubliceerd, soms drie keer per week en soms maar één keer in de twee weken. Ik heb recensies gedeeld in het Engels, maar vooral in het Nederlands. Ik deelde ook mijn persoonlijk leven, mijn weg naar mijn nieuwe studie en verschillende gedachtenspinsels en kijkjes in blogkeuken.

Ik las ongelooflijk veel mooie boeken, hoewel niet voor elk boek een bijpassende recensie. En ook hier schreef ik over. Ik mocht samenwerken met verschillende fantastische uitgeverijen en zelfs een paar winacties organiseren. Waar ik heel dankbaar voor ben. Dank voor het toesturen van de boeken en het vertrouwen om eer te doen aan deze verhalen. 

In het laatste jaar is mijn liefde voor schrijven enorm gegroeid. Ik sta achter elke blog op B&M.com, maar ik geniet ook van het teruglezen van oude blogs om toch een soort van groei te zien. En hoewel ik nu op mijn minste actieve punt zit, zijn mijn gedachten nooit ver verwijderd van het schrijven. Ik heb zo’n zin om te blijven schrijven en heb nog zoveel ideeën.

Dank jullie voor het lezen en het volgen van mijn blog. Dank voor al jullie reacties en lieve aanmoedigingen. 

Op naar het volgende jaar. En hopelijk nog veel meer daarna!

x Marcella 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lalagè 22/11/2019 at 16:48

    Gefeliciteerd! En dat er nog maar veel blogverjaardagen mogen volgen 🙂 Ik vind dat je heel fijn schrijft, dus ga zo door.

  • Leave a Reply

    Geverifieerd door MonsterInsights